Prosjekter

Sammenslåing av mine to blogger

Hei alle sammen, nå skjer det ting!

For ca 5 år siden startet jeg bloggen «Mormonkvinner». Jeg hadde vært gjennom en årelang prosess med tema tro og tvil. Jeg konkluderte. Det ble en blogg som tvang meg ut av «religions-skapet.» Jeg ville noen fordommer og stereotyper til livs. Jeg ville sette ord på noe jeg fant vanskelig i min egen religion. Som gryende feminist ville jeg sette fokus på kvinner.

Det viste seg at jeg likte å skrive. Jeg likte å konkretisere tanker og ideer. Jeg fikk et behov for å skrive om alt det andre som også opptok meg. Slekt, familie, historie og gamle ting. Jeg startet derfor bloggen «Huset ved Lynne-stien». Lynne stien ligger rett ved siden av huset vårt, som er mitt barndomshjem, og er oppkalt etter familien. Barna mine er 5.generasjon som bor her! Huset har vært i familiens eie siden 1935. Med bloggen ville jeg samle og formidle noen av historiene som hadde funnet sted mellom husets fire vegger. Jeg ville ta vare på nye minner, erfaringer og fortellinger som vi selv var med på å skape.

Det var pes med to ulike blogger, men jeg visste ikke hvordan jeg kunne kombinere de to da tematikken var så ulik. Jeg ville ikke «tre religion» ned i hodet på folk som bare var interessert i f.eks hagestell. Og jeg ville ikke tre mine hageprosjekter ned i hodet på noen som ville lese noe religiøst!

Så en dag «kom ånden over meg», to blogger skulle bli til en. Jeg fikk kick og bare satte i gang gitt, haha! Det var vanskelig å finne navn, etter mye frem og tilbake har jeg landet på:  «Et vindu å betrakte livet gjennom». Nettadressen er bare http://www.etvindu.com

Hva jeg legger i dette navnet og hva jeg vil skrive om, kan du lese om her! 😊

-Eline

7 kommentarer på “Sammenslåing av mine to blogger

  1. Tilbaketråkk: Et vindu å betrakte livet gjennom – Et vindu å betrakte livet gjennom

  2. Jeg gleder meg til å betrakte livet gjennom et vindu sammen med deg😍

    Liker

  3. Tilbaketråkk: Skolestart på Steiner`n, med kjepphest og symbolikk – Et vindu å betrakte livet gjennom

  4. Tilbaketråkk: Brune mosaikkfliser finner endelig dagens lys etter 57 år i garasjen!  – Et vindu å betrakte livet gjennom

  5. Tilbaketråkk: Morgenskjerm vs bootcamp – Huset ved Lynne-stien

  6. Tilbaketråkk: Et rom som ble åpnet opp for 13 år siden – Huset ved Lynne-stien

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: